SPAR starter samarbejde med IKEA

Møbelgiganten ruller nyt koncept ud i samarbejde med SPAR. Det nye tiltag hedder Klik og Hent og skal bringe IKEA varer ud til lokalsamfundene.

Hvis du har en SPAR i nærheden, er du tættere på IKEA, end du tror. IKEA har valgt SPAR som samarbejdspartner i forbindelse med deres nye tiltag, Klik og Hent. Konceptet går ud på, at IKEA-kunder kan bestille deres varer online og hente dem uden for udvalgte SPAR butikker i hele Danmark.

”Vores købmænd er i forvejen det lokale samlingspunkt, og derfor giver det god mening også at samarbejde med IKEA om udlevering af varer. Vi udleverer i forvejen apotekervarer og pakker, så hvorfor ikke også være samlingspunkt for vores lokale borgeres møbler?”, siger Richo Boss, kædedirektør for SPAR, Min Købmand og Let-Køb.

SPAR har foreløbigt stillet 20 butikker til rådighed som udleveringssted, så du nu kan hente dine IKEA-varer hos din lokale købmand. Flere SPAR butikker agerer allerede udleveringsted i samarbejde med andre selskaber, og vi er glade for også at kunne tilbyde vores kunder Klik og Hent løsningen fra IKEA.

Udover at yde vores kunder god service, er vi også glade for at kunne bidrage til lokalsamfundet og fungere som lokalt samlingspunkt. Vi håber, at rigtig mange vil benytte sig af servicen fremover.

Du kan se, om IKEA bringer varer ud til din lokale SPAR her: https://www.ikea.com/dk/da/customer-service/services/klik-and-hent-lokale-afhentningssteder-pub3cc8ebe0