Ledelsen i Dagrofa

Dagrofas koncernledelse

Dagrofas koncernledelse består af: koncernchefen, koncernøkonomidirektøren, kategoridirektøren, direktøren for HR, Kommunikation & CSR, IT direktøren, direktøren for Dagrofa Logistik, kædedirektøren for MENY og kædedirektøren for SPAR, Min Købmand & Let-Køb.

Læs mere om de enkelte medlemmer af koncernledelsen nedenfor.

På dagrofa.dk anvender vi cookies. Læs mere om vores cookie politik

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.