Det bærende element i en ansvarlig købmandskoncern er naturligvis knyttet til, hvilke varer koncernen sælger. I Dagrofa ønsker vi at fremme et stadigt mere bæredygtigt vareudvalg, og det gør vi ved at give vores kunder adgang til et større udbud af varer med specifikke værdier.

PRIVATE LABEL
Siden 2018 har vi haft varekrav til vores private label varer, som er fremstillet for Dagrofa. Vi stiller krav til emballagen, ingredienser og fravær af uønsket kemi og har fokus på sundhed hos forbrugeren, miljø, bæredygtighed og etik for henholdsvis fødevarer, nonfood, fødevare-kontaktmaterialer og dyremad.

SAMARBEJDE MED UNITED NORDIC
Gennem vores samarbejde med indkøbsorganisationen United Nordic, som vi ejer sammen med Axfood, Unil og Tuko Logistics, får vi produceret et stort antal private label varer over hele verden. United Nordic har en Code of Conduct, der beskriver sociale krav til leverandører, herunder respekten for menneskerettigheder og arbejdstagerrettigheder og sørger for at koordinere de aktiviteter, der sikrer, at leverandørerne overholder de sociale forpligtelser.

Nedenfor kan du læse mere om hvad Dagrofa gør indenfor økologi, Fairtrade, MSC og ASC.