Min Købmand

Min Købmand er Dagrofas største lokale købmandskæde med 159 butikker fordelt over hele landet, som er ejet af selvstændige købmænd. Min Købmand er mange småbyers livsnerve og stedet, hvor historierne fra de lokale bysamfund fortælles. Ligeledes dyrkes sammenholdet gennem løbende borgerprojekter, som skaber liv og fællesskab – mere lokalt bliver det ikke.

Min Købmand er lokale dagligvarebutikker med nærvær, tryghed og god service. Her kan kunderne både købe stort og småt ind. Mange af butikkerne har også posthus, apotek og vareudbringning.

Den lokale tilstedeværelse blev i 2021 særligt understreget gennem Dagrofas samfundsløfte om
at åbne borgerdrevne butikker i lokalsamfund med holdbart lokalt engagement og mere end 600
indbyggere. Her er Min Købmand-kæden helt central, da butikkerne har en stor efterspørgsel i de
mindre bysamfund.

Besøg Min Købmand her