MENY

MENY er Danmarks madmarked og én af de detailkæder i Danmark, der har det bredeste fødevaresortiment, som spænder over alt fra gourmetprodukter til prisbillige basisvarer. MENY-butikkerne drives af passionerede købmænd bakket op af faguddannede ansatte med passion for
fødevarer. God service kræver indsigt og forståelse, og derfor tilbydes medarbejderne en bred vifte
af specialuddannelser. MENYs medarbejdere er MADarbejdere – kæden har mere end 5.000 faglærte slagtere, fiskehandlere, ostemestre, vinfolk og grønthandlere. Et eksempel er uddannelsen som ”Ostemester”, som MENY er den eneste butikskæde i landet, der tilbyder.

Det seneste år har MENY taget store skridt på produktfronten, hvor både en egenudviklet økologisk
gin og en lang række plantebaserede fødevarer har fundet vej til hylderne. Et af dem er de første
danskproducerede, økologiske kikærter, som er dyrket i samarbejde med Dagrofas specialistselskab,
Grøn Fokus.

Kæden har 115 butikker i Danmark og beskæftiger godt 5.500 medarbejdere.

Besøg MENY her.