Karriere og muligheder

Hos Dagrofa er vi over 14.000 mennesker, der hver dag går på arbejde, rigtig mange steder på tværs af landet. Vi dyrker nærhed og den lokale tilstedeværelse. Vi henvender os til danskerne, der hvor de er, og vi udvikler os sammen med vores kunder og leverandører. Vi er detail, vi er grossist, vi er specialvarer, og vi er logistik. Vi har fokus på gode fødevareoplevelser til dig. Vi leverer til det lokale pizzaria og til Michelinrestauranter. Vi er mange, men vi har plads til dig.

Vi er Dagrofa, og vi ønsker at skabe #FremgangSammen

Rejsen starter allerede, da Emil er 17 år. Efter et par år som aftenplukker på lageret én dag om ugen, bliver Emil tilbudt en elevuddannelse som mesterlære. Efter afsluttet elevtid bliver han tilbudt en stilling som logistiksupporter.

Rejsen fortsætter for Emil i samme tempo. Næste skridt bliver Dagrofa Foodservice terminalen i Ishøj, hvor Emil får titlen ‘Supply Chain Udviklingskonsulent’ i en helt ny afdeling. Emil har siden været med i flere større projekter, før han tog sit seneste karrierehop til IT-udvikling som ‘IT Process Specialist’.

Hvorfor fortæller vi historien om Emil?

Det gør vi fordi, at den er et billede på lignende historier i Dagrofa, hvor mennesker har grebet deres chance og benyttet sig af de mange muligheder, der er i koncernen.

Hvad er vigtigt for os?

Vi værdsætter mennesker med virkelyst. Mennesker med initiativ. Derfor værner vi om vores arbejdsfællesskab, og ønsker at der er kort fra idé til handling.

Vi tror på, at frihed under ansvar og højt til loftet, er to vigtige løftestænger for vores forretning; dels for vores Købmænd til at drive deres butikker, og dels for koncernmedarbejderne til at træffe beslutninger og lede projekter.

Hos Dagrofa ønsker vi at have talentfulde fagfolk, der sætter en ære i at bruge deres kompetencer, og som er stolte over den kvalitet og de oplevelser, de leverer.Ekspertise

Vores fag er mere end en branche og et job. Der er højt til loftet, og der skal være plads til at være unik. Vi udvikler os sammen med vores kunder og hinanden. Med vores faglighed på tværs af virksomheden – fra lagermedarbejdere, til salgskonsulenter til købmænd – arbejder vi for at give gode fødevareoplevelser til danskerne.Talent & kompetence

Hos Dagrofa er talent og kompetence centralt. Det gælder både det nicheprægede faglige talent vores medarbejdere besidder, samt det brede perspektiv i udvikling. Vi betegner dette som ”Din udvikling, er vores udvikling”.