Læs alle

Historier

Seneste historier

Ansvarlig menu

Hvordan Dagrofa Foodservice brænder for at gøre det hele lidt bedre.

Læs mere

Om kæderne

Dagrofa har etableret sig som en central aktør i det danske dagligvaremarked ved at forbinde sine kæder tæt med lokalsamfundene i hele landet.

Læs mere

Junkfood

Hvad gør man, når en epidemi lukker din restaurant og køkkenet pludselig står tomt?. Hvad gør man, når en epidemi lukker din restaurant, og køkkenet pludselig står tomt? Man iværksætter sin mangeårige ambition, om at lave mad til dem, for hvem et måltid ikke er en selvfølge. Sådan gjorde michelin-kok og medejer af Alchemist Rasmus Munk i marts 2020. Her blev projektet JunkFood vakt til live, og sammen med et hav af frivillige kokke leverede Rasmus dagligt gratis varme måltider til gadens folk i København.  

Læs mere

Borgerstøttede butikker i vild vækst

Borgerstøttede butikker i vild vækst i Danmarks små landsbysamfund er klar til at kæmpe for at bevare dagligvarebutikkerne i nærområdet, og Dagrofas model med borgerstøttede butikker styrer mod rekord.

Læs mere

Madscenen for professionelle

Mere end 1.400 madentusiaster var med, da Dagrofa Foodservice inviterede til inspirations- og fødevaremessen "Madscenen for professionelle" i TAP1 i København.

Læs mere

Med entreprenant kultur

Dagrofa sætter en tyk streg under sin entreprenante kultur med stor selvstændighed blandt andet hos koncernens mere end 535 butikker og 14.000 medarbejdere.

Læs mere

KFI

KFI vil arbejde for at få flere kvinder blandt landets selvstændige købmænd

Læs mere

Nu kan du handle, mens du lader bilen op

Norlys og Dagrofa har indgået en aftale, der betyder, at Norlys opsætter ladestandere ved en lang række af koncernens forretninger. Målet er at gøre livet lettere for handlende elbilister.

Læs mere

Frivillige indsamler affald

Det har været en blandet oplevelse, da mere end 3.300 frivillige fra lokale foreninger samlede affald ind via non-profit-projektet Ren Natur i foråret.

Læs mere

Hki ost

Den 14. juni 2024 fylder Poul Larsen 70 år. Han er medejer og direktør i HKI Ost, der er blandt landets førende specialister, når det gælder om at levere højkvalitetsoste til bl.a. Michelin-restauranter, ostehandlere og gourmetbagerier.

Læs mere

Grøn Balance

Ved den verdensomspændende og anerkendte Private Label-konkurrence “Salute to excellence” i Amsterdam, hentede Grøn Balance Øllingegaard første- og andenpladsen for “Bedste yoghurt”

Læs mere

Dagrofa Foodservice har doneret 42.500 måltider

Organisationen JunkFood hjælper hver dag Københavns gadefolk ved at kokkerere varme og nærende måltider.

Læs mere

Dagrofa Logistik og Løvbjerg

Supermarkedskæden Løvbjerg og Dagrofa Logistik fortsætter samarbejdet i yderligere seks år. Dermed får Løvbjergs kunder fortsat glæde af Dagrofas stærke varer.

Læs mere