Læs alle

Historier

Seneste historier

27-årige Mads forfølger en karriere i Dagrofa

Dagrofa Foodservice Cash & Carry-butikken i Roskilde fik 1. oktober en ny butikschef i form af 27-årige Mads Poulsen. Han er dog langt fra et nyt ansigt i hverken Dagrofa Foodservice eller i Dagrofa.

Læs mere

Dagrofa vil gro sig større og stærkere for at vinde mere af markedet

Dagrofa skruer op for ambitionerne med en ny offensiv strategi. Med øget fokus blandt andet på det lokale, på danske kvalitetsvarer og nemme måltidsløsninger har fødevarekoncernen Dagrofa skabt en strategi, der bygger på innovation og fællesskab. Strategien ”Gro’27 – vækst på vores måde” indebærer en investering på mere end 1,3 mia. kr. over de kommende tre år.

Læs mere

Dagrofa køber Aarstiderne

Købet af Aarstiderne er et vigtigt element i Dagrofas ambition om at være de bedste i Danmark på lokale varer, økologi og højkvalitetsråvarer – specielt på frugt og grønt.

Læs mere

MENY giver 500.000 kr.

I en ny indsats for at styrke mindre danske fødevareproducenter, lancerer dagligvarekæden MENY et nyt stipendieprogram på 500.000 kr.

Læs mere

MENY vinder for bedste produktkvalitet og økologi

Når det handler om, hvem kunderne mener er den bedste dagligvarebutik, så vinder MENY-kæden fortsat frem i Danmark.

Læs mere

Bliv købmand

Vil du være omdrejnings-punkt for det lokale fællesskab?

Læs mere

Ansvarlig menu

Hvordan Dagrofa Foodservice brænder for at gøre det hele lidt bedre.

Læs mere

Om kæderne

Dagrofa har etableret sig som en central aktør i det danske dagligvaremarked ved at forbinde sine kæder tæt med lokalsamfundene i hele landet.

Læs mere

Junkfood

Hvad gør man, når en epidemi lukker din restaurant og køkkenet pludselig står tomt?. Hvad gør man, når en epidemi lukker din restaurant, og køkkenet pludselig står tomt? Man iværksætter sin mangeårige ambition, om at lave mad til dem, for hvem et måltid ikke er en selvfølge. Sådan gjorde michelin-kok og medejer af Alchemist Rasmus Munk i marts 2020. Her blev projektet JunkFood vakt til live, og sammen med et hav af frivillige kokke leverede Rasmus dagligt gratis varme måltider til gadens folk i København.  

Læs mere

Borgerstøttede butikker i vild vækst

Borgerstøttede butikker i vild vækst i Danmarks små landsbysamfund er klar til at kæmpe for at bevare dagligvarebutikkerne i nærområdet, og Dagrofas model med borgerstøttede butikker styrer mod rekord.

Læs mere

Madscenen for professionelle

Mere end 1.400 madentusiaster var med, da Dagrofa Foodservice inviterede til inspirations- og fødevaremessen "Madscenen for professionelle" i TAP1 i København.

Læs mere

Med entreprenant kultur

Dagrofa sætter en tyk streg under sin entreprenante kultur med stor selvstændighed blandt andet hos koncernens mere end 535 butikker og 14.000 medarbejdere.

Læs mere

KFI

KFI vil arbejde for at få flere kvinder blandt landets selvstændige købmænd

Læs mere

Nu kan du handle, mens du lader bilen op

Norlys og Dagrofa har indgået en aftale, der betyder, at Norlys opsætter ladestandere ved en lang række af koncernens forretninger. Målet er at gøre livet lettere for handlende elbilister.

Læs mere

Frivillige indsamler affald

Det har været en blandet oplevelse, da mere end 3.300 frivillige fra lokale foreninger samlede affald ind via non-profit-projektet Ren Natur i foråret.

Læs mere

Hki ost

Den 14. juni 2024 fylder Poul Larsen 70 år. Han er medejer og direktør i HKI Ost, der er blandt landets førende specialister, når det gælder om at levere højkvalitetsoste til bl.a. Michelin-restauranter, ostehandlere og gourmetbagerier.

Læs mere