Dagrofa Foodservice

- Ledende leverandør til foodservice sektoren i Danmark

Læs mere

Dagrofas foodservice leverandør

Dagrofa Foodservice er markedsleder inden for levering til hoteller og kantiner, og de leverer herudover til mange forskellige kundesegmenter – fra den lokale café til prisvindende Michelin-restauranter.

Dagrofa Foodservice prioriterer at have en dyb indsigt i kundernes behov og et tæt samarbejde med leverandører og specialistselskaber, hvilket betyder, at Dagrofa Foodservice kan tilbyde mere end 30.000 unikke varenumre inden for alle varegrupper.

En stor del af de varer, som Dagrofa Foodservice leverer til professionelle køkkener, kommer fra specialistselskaberne Grøn Fokus, HKI Ost, Grambogård og Prima Frugt, som deler ambitionen om at udvikle målrettede fødevareløsninger og –koncepter, baseret på kundernes individuelle behov.

Derfor er det også vigtigt, at man som kunde hos Dagrofa Foodservice kan få fleksible logistikløsninger. Dagrofa Foodservice tilbyder både levering af varer til døren og hent-selv varer i en af de 30 Cash & Carry-butikker, som ligger strategisk fordelt i hele landet.

De gode løsninger har været en del af mange års gode samarbejder med store og mindre kunder. Eksempelvis har Dagrofa Foodservice siden 2009 leveret fødevarer til Compass Groups kantiner og restauranter i Danmark. Dette partnerskab blev forlænget med en to-årig samarbejdsaftale i 2023. Derudover forlængede Dagrofa Foodservice i 2021 det mangeårige samarbejde med Nordens største hotelkæde Scandic samt Comwell, som driver hotel og spa- og konferencecentre i hele Danmark.