Din nye stilling

I Dagrofa koncernen vil vi gerne sikre, at du som ny medarbejder føler dig velkommen. Derfor vil vi gøre alt for, at du får en så god start som muligt, og at du hurtigt finder dig til rette i din nye stilling.

Personalehåndbog

Allerede sammen med din nye ansættelseskontrakt vil du modtage vores personalehåndbog i elektronisk form. Den beskriver en del praktiske forhold samt fortæller lidt om Dagrofa som arbejdsplads.

Introduktionsforløb

Som ny medarbejder vil du gennemføre et introduktionsforløb i din første ansættelsestid. Alt afhængig af dit nye job og den afdeling, du skal starte i, er det forskelligt, hvad dit introduktionsforløb konkret vil indeholde.

Et introduktionsforløb kan eksempelvis indeholde møde med samarbejdspartnere, rundvisning i relevante dele af organisationen, deltagelse i kollegers hverdag samt gennemførelse af vores introduktionsmoduler.

Interesse og opmærksomhed

Som ny medarbejder, vil vi tage os godt af dig, og vi vil udvise interesse og opmærksomhed samt følge op på din introduktion til din nye stilling. Når du oplever en god start i dit nye job, falder de grundlæggende ting hurtigere på plads. En god start giver selvtillid, og gør det derfor nemmere for dig at løse dine nye opgaver og tilegne dig forståelse for forretningsgangen i Dagrofa koncernen.
 
Evaluering af din første tid

I løbet af de første tre måneder vil du og din nærmeste leder løbende have opfølgningssamtaler, hvor I taler om, hvordan det går, og I vil sammen evaluere din første tid i Dagrofa koncernen.