Dagrofa Logistik

- En professionel fødevareleverandør og samarbejdspartner til professionelle købmænd og kunder

Læs mere

Dagrofas salgs- og logistikselskab

Dagrofa Logistik er Dagrofas salgs- og logistikselskab, som udover at levere dagligvarer til egne detailkæder også er totalleverandør til en række kiosk- og conveniencekunder samt en række andre supermarkedskæder i og udenfor Danmark.

Som fundament for en sund og omkostningseffektiv forretning arbejder Dagrofa Logistik efter at levere kvalitet, god service og være de bedste på logistikområdet og herigennem bidrage til de fælles værdier, der bygger på samarbejde, vækst og udvikling i Dagrofa. Som led i Dagrofas nye, overordnede strategi #FremgangSammen udvikler og fastholder Dagrofa Logistik de gode samarbejder med leverandører. Det er partnerskabet med tankstationskæden Q8 et godt eksempel på, idet Dagrofa Logistik er med til at sikre lækre og nemme madoplevelser til danskerne, når de er på farten.

Når det kommer til butikkerne, vil Dagrofa Logistik i fremtiden være mere modige og satse på nye fødevarer til MENY, SPAR, Min Købmand og Let-Køb. Især convenience er i fokus de kommende år, hvor der vil komme mindre kolonial og flere friske varer.

Dagrofa Logistik er lykkes med at udvide og forlænge flere store aftaler i 2021 både i og udenfor Danmark.

Det stærke samarbejde med Færøernes største dagligvarekæde, SMS-koncernen, er i 2021 forlænget med en ny femårig samhandelsaftale. En ny treårig aftale med den islandske supermarkedskæde Kronán er også blevet indgået fra årsskiftet 2021/2022. Kronán er en af Islands stærkt ledende retailers og den hurtigst voksende kæde i landet de seneste fem år.

Dagrofa Logistik leverer også varer til supermarkedskæden Pisiffik beliggende i Grønland, og samarbejdet er blevet forlænget yderligere fem år i 2021.

Den danske supermarkedskæde Løvbjerg har i løbet af 2021 også valgt at udvide et mangeårigt samarbejde med Dagrofa Logistik. Samarbejdet omfatter nu også frugt og grønt på baggrund af Dagrofa Kategoris målrettede arbejde med at sikre god kvalitet, øget forsyningssikkerhed og et bredt varesortiment inden for særligt økologisk frugt og grønt. I 2023 blev samarbejdet forlænget yderligere seks år.

Dagrofa Logistik har strategisk placerede lagre i Vejle og Ringsted, som sikrer høj service og effektivitet.