Sammen udvikler vi madscenen
Adm. direktør Dagrofa Foodservice
Adm. direktør Dagrofa Foodservice
Som professionel fødevarepartner
og leverandør af fødevarer til foodservice-
industrien har vi et ansvar for at bidrage til det
samfund, vi er en del af. I Dagrofa-koncernen
er vi drevet af ønsket om at gøre en
forskel for samfundet og klimaet.
Udkørende - få varerne leveret
Unikt sortiment, fagstærkt team
Med stor erfaring fra kokkefaget kan du forvente en ledende totalleverandør, der står klar til at hjælpe dig - uanset størrelsen på professionelle køkken.
Du får bl.a. adgang til:
Cash & Carry – til alle med CVR nr
Din lokale landsdækkende fødevarepartner – til alle med CVR nr
I vores 30 Cash & Carry-butikker kan du handle ind i vores brede sortiment eller købe nogle af de services, vi tilbyder i samarbejde med leverandører og servicemindede personale. Som kunde kan du se frem til:
Dagrofa Foodservice er en ledende totalleverandør til foodservicesektoren i Danmark. Vi er markedsleder inden for kantiner og hoteller, og vi leverer til mange forskellige kundesegmenter – fra den lokale café til Michelin-restauranter.
Vi stræber målrettet efter at være lige så professionel en fødevarepartner, som vi er en gastronomisk kvalitetsleverandør af fødevarer. Vi har egne specialister, fagstærke konsulenter og serviceminded butikspersonale, som kan levere præcis det, du skal bruge i sæsonen, lokalt fra marken, mejeri, kød og non-food.
Vi har et bredt og dybt sortiment med over 35.000 unikke varenumre inden for bl.a. frugt og grønt, mejeri, fisk, kød, nonfood, kolonial og økologi. Vi har en dyb indsigt i kundernes behov og er i tæt samarbejde med leverandører i såvel ind- som udland. Med vores unikke formatportefølje er vi i stand til at servicere alle typer af foodservicekunder i Danmark med fødevareløsninger.
Vores specialist selskaber
En stor del af de varer, som Dagrofa Foodservice leverer til professionelle køkkener, kommer fra specialistselskaberne Prima Frugt, Grambogård, HKI Ost og Grøn Fokus som deler ambitionen om at udvikle målrettede fødevareløsninger og koncepter, baseret på kundernes individuelle behov.
Sammen udvikler vi madscenen
Fra mælkekusk til passioneret ostedirektør
Den gastronomiske scene i Danmark har været inde i en rivende udvikling, og den rejse har vi som virksomhed været en del af.
Han er medejer og direktør i HKI Ost, der er blandt landets førende specialister, inden for levering af højkvalitetsoste til bl.a. Michelin-restauranter, ostehandlere og gourmetbagerier. Dagrofa Foodservice ejer størstedelen af HKI Ost, mens den resterende del af selskabet som nævnt er ejet af Poul Larsen og af salgschef Stefan Nordahl-Pedersen.
Madscenen for professionelle
Vi har et fælles ansvar for det der ender på tallerkenerne både på restauranter, i kantiner og derhjemme
Madhåndværk, autentisk stemning og høj faglighed satte rammen for en summen af liv og passion og skabte en succesfuld dag i TAP1 i København. Her kom mere end 1.400 deltagere for at hente inspiration fra fagfolk og møde mere end 140 dygtige leverandører, da Dagrofa Foodservice inviterede til “Madscenen for professionelle”
CSR og bæredygtighed
FoodserviceVi vil gerne dele vores viden med vores kunder og på den måde hjælpe dem i retning mod et mere ansvarligt forbrug
Vi har et bredt og varieret sortiment med over 30.000 unikke varenumre