Pressemeddelelse
Dagrofa høster international hæder
for knækbrød

20.5.2025 18:43:23 CEST
Dagrofas eget knækbrød fra produktserien OMHU, henter førstepladsen i kategorien ”crackers & crispbreads” ved den store Private Label-konference ”Salute to Excellence i Amsterdam. Det er fjerde år i træk, at Dagrofa har mindst ét produkt, der hædres blandt verdens bedste.
OMHU Flerkerne knækbrød med havsalt. Måske lidt svært at sige på andre sprog end dansk, men de gør forsøget i Amsterdam i disse dage.
Dagrofas eget knækbrød fra OMHU vandt nemlig førstepladsen i kategorien ”crackers & crispbreads” på den store internationale Private Label-konference i Amsterdam. Nyheden blev offentliggjort mandag på konferencen.
Produkterne er blevet vurderet ud fra kriterier som; ”produktkoncept”, ”smag og fremtoning”, ”emballage og præsentation”, ”værdi for pengene”.
Flerkerne knækbrødet med havsalt får blandt andet disse ord med fra dommerne:
”Meget smagfuld”, ”den bedste smag”, ”behagelig og vel-balanceret smag og duft”, ”god smag og så er det glutenfri”.
550 produkter fra 65 supermarkeder fra 24 lande, er blevet vurderet på konferencen. De var inddelt i 81 forskellige kategorier.
OMHU-serien med knækbrød er blevet til i samarbejde med bageriet Knæk & Bræk. Det blev lanceret tidligere i år som en hyldest til smagen og det gode håndværk.
Knæk & Bræk har gjort knækbrød til deres livsværk, og deres arbejde passer perfekt til OMHU’s filosofi; håndplukkede ingredienser, originale opskrifter og et konstant fokus på kvalitet.
”Vores partnerskab med Knæk & Bræk er stadig nyt, men det har fra starten føltes som det perfekte match. Allerede under et halvt år efter lanceringen kan vi fejre en international førsteplads – det er vi utroligt stolte af.”
”Vores partnerskab med Knæk & Bræk er stadig nyt, men det har fra starten føltes som det perfekte match. Allerede under et halvt år efter lanceringen kan vi fejre en international førsteplads – det er vi utroligt stolte af. At vi vinder en topplacering for fjerde år i træk understreger, at det kan betale sig at arbejde med at optimere egne produkter, både hvad angår kvalitet, design og miljø,” siger Steffen Winther, chef for Private Label i Dagrofa.
De seneste års førstepladser ved PLMA-konferencen Salute to Excellence:
2025: OMHU Flerkerne knækbrød med havsalt
2024: Grøn Balance Øllingegaard Yoghurt med pære/banan
2023: Grøn Balance flydende hvid vask, Grøn Balance havredrik
2022: Grøn Balance-bleer, Grøn Balance flydende vaskemiddel og Grøn Balance opvaskemiddel.
”Denne hæder kommer samtidig med, at vi også oplever god vækst i salget af vores egne produkter. Særligt mærker vi faktisk, at kunderne igen begynder at vælge højkvalitetsvarer, som fx vores OMHU-serie,” siger Steffen Winther.
”Denne hæder kommer samtidig med, at vi også oplever god vækst i salget af vores egne produkter.”
Fakta:
I OMHUs produktserie med knækbrød findes tre varianter af flerkerneknækbrød. En med havsalt, en med urter samt den prisbelønnede glutenfri med havsalt.
Det er en stor begivenhed, når Private Label Manufacturers Association afholder deres internationale awardshow Salute to Excellence, hvis formål er at hylde forhandlere og udviklere af innovative private label produkter af særlig høj kvalitet.