Pressemeddelelse

Med entreprenant kultur lægger Dagrofa fundamentet til fremtiden

VIRKSOMHEDSKULTUR

ENTREPRENANT

11.9.2024 17:19:26 CEST

Dagrofa sætter en tyk streg under sin entreprenante kultur med stor selvstændighed blandt andet hos koncernens mere end 535 butikker og 14.000 medarbejdere.

Dagrofa har haft en række succesrige år med god fremgang i regnskaberne. For at nå skridtet videre, ser koncernen nu på de kendetegn, der gør Dagrofa forskellig fra konkurrenterne, og det er summen af mange ting.

Dagrofa har derfor lanceret ’vores måde’ som beskriver en klar holdning til hvordan man i koncernen ønsker at arbejde sammen og hvilke forventninger man har til hinanden. Det handler om også i fremtiden af have en arbejdsplads med frihed, fællesskab og fremdrift.

Dagrofa er nemlig ikke som de andre, og vil heller ikke være som de andre.

Fødevarebranchen er dynamisk og ikke to dage er ens, siger Tomas Pietrangeli, koncernchef i Dagrofa.

”Fødevarebranchen er dynamisk og ikke to dage er ens. Derfor er det helt naturligt, at vi kan have lyst til at gøre som alle andre. Men vores entreprenørånd og passion gør, at vi skiller os ud og tør gå imod strømmen. Det understreges blandt andet af vores selvstændige købmænds handlefrihed, vores engagement i de små lokale bysamfund, og vores prioritering af kvalitet frem for discount. Vi er en arbejdsplads med mange forskellige mennesker og individuelle kompetencer. Det skal vi udnytte til vores fordel ved at lære af hinanden på tværs af hele organisationen. På den måde kan vi fortsætte fremgangen”, siger Tomas Pietrangeli, koncernchef i Dagrofa.

Friheden til at tage egne beslutninger giver stor skabertrang og fører meget godt med sig. Den store grad af frihed kan dog også have en pris, og derfor er det vigtigt, at medarbejderne ser ens på kulturen og ved, at man arbejder mod samme mål.

Vores måde’ afspejler koncernens kultur og ambitioner

og er udviklet på baggrund af en intern undersøgelse sidste år, hvor medarbejdere og ledere bidrog ved workshops og med mere end 1.000 kulturinputs. Det blev tydeligt, at Dagrofa allerede har en stærk kultur, men også at det er vigtigt at vedligeholde og udvikle den. Kulturen har nemlig stor betydning for den enkeltes arbejdsdag og de resultater, man kan skabe sammen.

I Dagrofa er størsteparten af købmændene selvstændige og entreprenante.

“Vi har lyttet til medarbejdere og lederes syn på vores kultur og fået inputs til, hvilken kultur de hver især mener vi har og vil styrke Dagrofa. Medarbejdere og ledere i hele koncernen er blevet involveret i arbejdet og har givet input enten ved interviews eller i workshops. Det har ført til “vores måde”. Det skal inspirere os alle til at arbejde aktivt med vores fælles kultur,” siger Tomas Pietrangeli.

I “vores måde” bliver det slået fast, at medarbejdere i Dagrofa deler en særlig entreprenørånd og passion. Den giver frihed til at tage ansvar, have egne meninger og tænke selv. På den måde står man aldrig stille, og der kommer konstant nye ideer på bordet.

Historier

Læs mere om Dagrofa

Det er her, du holder dig opdateret om, hvad der sker i vores verden. Vi har samlet nyheder, pressemeddelelser og artikler på et sted, så du nemt kan finde det hele.

Læs alle

MENY vinder for bedste produktkvalitet og økologi

Når det handler om, hvem kunderne mener er den bedste dagligvarebutik, så vinder MENY-kæden fortsat frem i Danmark.

16. oktober 2024

Læs mere

Om kæderne

Dagrofa har etableret sig som en central aktør i det danske dagligvaremarked ved at forbinde sine kæder tæt med lokalsamfundene i hele landet.

06. oktober 2024

Læs mere

KFI

KFI vil arbejde for at få flere kvinder blandt landets selvstændige købmænd

03. september 2024

Læs mere

Junkfood

Hvad gør man, når en epidemi lukker din restaurant og køkkenet pludselig står tomt?. Hvad gør man, når en epidemi lukker din restaurant, og køkkenet pludselig står tomt? Man iværksætter sin mangeårige ambition, om at lave mad til dem, for hvem et måltid ikke er en selvfølge. Sådan gjorde michelin-kok og medejer af Alchemist Rasmus Munk i marts 2020. Her blev projektet JunkFood vakt til live, og sammen med et hav af frivillige kokke leverede Rasmus dagligt gratis varme måltider til gadens folk i København.  

06. oktober 2024

Læs mere

Madscenen for professionelle

Mere end 1.400 madentusiaster var med, da Dagrofa Foodservice inviterede til inspirations- og fødevaremessen "Madscenen for professionelle" i TAP1 i København.

12. september 2024

Læs mere

Hki ost

Den 14. juni 2024 fylder Poul Larsen 70 år. Han er medejer og direktør i HKI Ost, der er blandt landets førende specialister, når det gælder om at levere højkvalitetsoste til bl.a. Michelin-restauranter, ostehandlere og gourmetbagerier.

13. juni 2024

Læs mere