En af Danmarks største dagligvarekoncerner

Tre forretningsområder i
Dagrofa koncernen

Dagrofa koncernen opererer inden for forretningsområderne detail, grossist og foodservice. Hvert område indeholder en række enheder, som hver især er specialister inden for deres markedssegment.

DETAIL

Tre enheder

 

KIWI

KIWI er et profilhus i Dagrofa. Discountkæden blev etableret i 2008 i Danmark og startede med 50 butikker, primært i Jylland og på Fyn. I dag er kæden landsdækkende og tæller samlet set mere end 100 discountbutikker med flere er på vej. KIWI-konceptet kommer fra Norge, der i dag driver en yderst succesfuld discountkæde med næsten 600 butikker og med en markedsandel på godt 17%. KIWI er discount på en ny måde - med en klar vision om at blive danskernes foretrukne discountbutik i de enkelte lokalområder. Udover lange åbningstider, kvalitetsgaranti på frugt & grønt og et bredt discountsortiment med mange mærkevarer tilbyder KIWI særlige fordele til sine kunder. Besøg KIWI her

 

Købmandshuset

Købmandshuset favner profilhusene MENY, SPAR, Min Købmand og Let-Køb.  
 

MENY er Danmarks nye fødevaremarked og er ejet af Dagrofa sammen med landets selvstændige købmænd. MENY kæden introducerer et koncept med stærkt fokus på specialiteter, ferskvarer og god, faguddannet betjening. MENY har markedets største varesortiment - både til hverdag og fest - og byder på en kærkommen fornyelse i dagligvarehandlen herhjemme. Kæden har 119 butikker i Danmark, heraf ti særlige MENY Gourmet-butikker og beskæftiger godt 5.500 medarbejdere. Besøg MENY her

 

SPAR har knap 120 butikker fordelt over hele landet, som er ejet af selvstændige købmænd. SPAR er store nærbutikker med et bredt udvalg af dagligvarer, stærke tilbud og discount under samme tag.
Besøg SPAR her 
 

Min Købmand har knap 200 butikker fordelt over hele landet, som ligeledes er ejet af selvstændige købmænd. Det er mindre dagligvarebutikker ofte med servicefunktioner som posthus, apotek og vareudbringning. Hos Min Købmand er der fokus på nærvær, tryghed og god service. 
Besøg Min Købmand her 
 

Let-Køb har knap 100 butikker fordelt over hele landet, som er ejet af selvstændige købmænd. I Let-Køb er der fokus på godt købmandsskab og en stærk lokal forankring, og her kan kunderne klare en stor del af hverdagens indkøb.
Besøg Let-køb her

 

Fordeling af anparter
i Dagrofa

48,9 %   NorgesGruppen ASA
41,5 %   KFI Erhvervsdrivende Fond
  9,3 %   Købmænd
  0,3 %   Egne anparter
 

Logistik

Logistik og salg til eksterne kunder

 

Dagrofa Logistik a/s

Med ca. 600 medarbejdere og terminaler i henholdsvis Vejle, Herning og Ringsted er Dagrofa Logistik Danmarks største dagligvaregrossist. Dagrofa Logistik leverer varer til vores danske detailkæder: MENY, SPAR, Min Købmand, Let-Køb og KIWI. Derudover leverer Dagrofa Logistik dagligvarer til ABC Lavpris, LIVA, L.I.C., SuperVare, InterVare, nemlig.com, Sügro, Shell, Nærkøb kiosker, BFI samt en del frie købmænd og en lang række kunder på Grønland, Færøerne og Island.
Besøg Dagrofa Logistik her 

 

FOODSERVICE

Foodservice består af to selskaber

 

Catering Engros

Catering Engros er en af de førende aktører på det danske foodservice- og kioskgrossistmarked med virksomhedskantiner, hoteller, restauranter og cafeer som de primære kunder.
Catering Engros driver i fællesskab med Pisiffik, Grønlands førende foodservicegrossist KK Engros i/s. Catering Engros og Dagrofa S-Engros udgør tilsammen FoodService Danmark, som sælger fødevarer til professionelle erhvervsdrivende, der enten bearbejder fødevarer (f.eks. restauranter og kantiner) eller videresælger fødevarer (f.eks. kiosker og købmænd).
Under Catering Engros er der en række hel- eller delejede datterselskaber som Prima FrugtSørwi og Kødgrossisten, der hver især har forskellige kompetencer inden for fødevarer.
Besøg Catering Engros her

 

Dagrofa S-Engros

Dagrofa S-Engros er den førende cash & carry-aktør på det danske foodservice- og kioskgrossistmarked med fastfood-restauranter, caféer og kiosker som de primære kunder. Dagrofa S-Engros er med 30 butikker over hele landet den eneste landsdækkende cash & carry-aktør. Dagrofa S-Engros og Catering Engros udgør tilsammen FoodService Danmark, som sælger fødevarer til professionelle erhvervsdrivende, der enten bearbejder fødevarer (f.eks. restauranter og kantiner) eller videresælger fødevarer (f.eks. kiosker og købmænd).
Besøg S-Engros her


 

Kontakt

Dagrofa aps
Kærup Industrivej 12
4100 Ringsted
Tlf.: 70 20 02 68
CVR-nr.: 28 52 74 11